Arlette Hanson

Directrice van Wintercircus Hanson
Arlette Hanson studeerde aan de universiteit Utrecht Theaterwetenschap met als specialisatie Kunstbeleid en-Management. Ruim 20 jaar geleden nam zij de artistieke en zakelijke leiding van Wintercircus Hanson over van haar ouders. Daarnaast werkt zij als regisseur, dramaturg en lichtontwerper voor theatervoorstellingen, goochel- en circusacts. Arlette is bestuurslid van de UNCO(vereniging Nederlandse Circus Ondernemingen), stichting Circuscultuur en CircusNL. Zij is als jurylid en werkveld commissie betrokken bij ACPA en ze is lid van de selectiecommissie van het European Youth Circus Festival Wiesbaden. In 2019 richtte zij Komt het Zien! op en introduceerde daarmee blinden tolken op in de Nederlandse Circus en Theater wereld.

info@wintercircus.nl | www.wintercircus.nl
Like het Wintercircus op Facebook

Kitty Hagen

Directrice van circus Fantasia
Begon in de modewereld, dat was haar niet spannend genoeg. Via via kwam Kitty in de wereld van het circus en werkte o.a. bij de familie Boltini. Kitty blonk vooral uit door de eerste vrouw in Nederland te zijn met een fakirshow met glas en vuur welke bij vele tv optredens werd getoond. Kitty richtte in 1992 haar eigen Back Stage Kitty Hagen Events op, en met succes!Velen weten haar al te vinden voor allerlei shows op het gebied van circus en variété!
info@backstagekittyhagen.nl  | www.backstagekittyhagen.nl
Like Back Stage Kitty Hagen Events op Facebook

 

Pammy Boltini

Weduwe van de wereldberoemde circusdirecteur Toni Boltini
In 1980 hield Toni Boltini het voor gezien, hij verkocht zijn circus en kocht een groot recreatie/pretpark te Naarden. Tijdens zijn reizen heeft hij zijn tweede vrouw Pammy ontmoet, uit dit huwelijk is een zoon: Angelo geboren. Die zo het laat aanzien in de voetsporen van zijn vader zal treden. Pammy houdt zich bezig met de verhuur van circustenten met of zonder programma.

info@boltini.nlwww.boltini.nl
Like Circus Boltini op Facebook

 

Het 4 en 5de jurylid worden later in het jaar bekend gemaakt!